Veszprémi Off-road Club

Rendezvényszervezés

Ha szeretné, hogy kollégái, üzletfelei, barátai kellemes és maradandó élményekkel távozzanak egy az Ön által szervezett összejövetelről, akkor bizton ajánlhatjuk az egyesületünk kínálta programlehetőséget.A Veszprémi Off-road Club (a továbbiakban VORC), már több éve vállalja cégek, utazási irodák és más szervezett csoportok részére terepjárós túrák, csapatépítő tréningek és más ezzel összekapcsolható szabadidős programok szervezését és lebonyolítását.

A klubbtagok tulajdonában lévő terepjárók íly módon rendelkezésre állnak a nagyközönség számára abban, hogy betekintést nyerjenek a terepjárós sportok világába és megismerkedjenek a Balaton-fevidék, valamint a Bakony természeti szépségével és nevezetességeivel.

Jármüparkunk lehetővé teszi maximum 40 fő egyidőbeni utaztatását (kb.8-10 járművel) terepen, többnyire nyitható tetővel rendelkező terepjáró gépkocsikon min.2 max. 10 órás túrák lebonyolítását.

A gépkocsikat a túra útvonalán gazdáik vezetik, akik már nagy rutinnal rendelkeznek a terepjáróvezetés terén, hiszen járműveikkel rendszeresen résztvesznek a különböző off-road megmérettetéseken.
Azonban igény esetén lehetőséget biztosítunk a vállalkozó kedvű vendégeinknek, hogy egy-két akadálypályán kipróbálhassák ügyességüket a terepjáróvezetésben és akár egy kis háziverseny keretében kiértékeljük teljesítményüket a Magyar Terepjárós Szövetség Triálbajnokságának szabályai alapján.

A túrák alkalmával a résztvevők megismerkedhetnek néhány ezidáig ismeretlen ám annál érdekesebb, eddig csak a filmekben látott off-road kellék használatával és működésével, mint például a Trip-méterszámláló, önmentő csörlő, Gps navigáció, CB rádió, Hy-lift stb.

Természtesen a rendezvények időtartama alatt, bármilyen más jellegű program is igénybevehető, ha az a túra útvonalában elérhető helyen kerül lebonyolításra (pl, múzeum látogatás, étkezés,lovaglás,strandolás stb.)
A programok lebonyolítását minimum két héttel előtte egyeztetnünk kell a megrendelővel a részletek tekintetében, de bárki érdeklődését szívesen vesszük az alábbi elérhetőségeken.

 Görbicz Lajos 30/9329-329

E-mail: vorcosok@gmail.com

Méterszámláló